fredag den 11. maj 2018

madplan for uge 20


Madplan for uge 20

Mandag: rester

Tirsdag: kyllingebryst grillet eller stegt i gryde.
Tilbehør: råkost

Onsdag: BBQ marineret koteletter med kartoffelsalat

Torsdag: rester

Fredag: frikadeller m /råstegte grøntsager og brød
Dessert: gammeldags flødeis

Lørdag: forret: rejemad
Hovedret: grilpølser m/ brød og salater og gemyse

Søndag: bøf m/bagte kartofler, smørsovs og græsk salat

Størstedelen af madplanen er lavet således at maden både kan tilberedes i køkkenet, men også på grillen.
Kartoffelsalaten kan købes færdiglavet i butikken, men den kan også laves selv.
Vores købmand har alle varerne i butikken, om du vælger det ene eller det andet.
Bøfferne kan du selv lave af oksefars, men de kan også købes færdiglavet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar