tirsdag den 16. maj 2017

Købmand og konfirmation

Hvad har købmanden nu med konfirmation at gøre?
Jo vores købmand har meget med vores søns konfirmation at gøre, fordi hun har leveret alle drikkevarer. Hun har kort sagt sørget for at vores gæster ikke blev dehydreret.
Vi havde lavet en gso aftale med Marie Louise om at vi kunne købe alle drikkevarer hos hende og levere det der ikke blev drukket tilbage.
Deter bare så skønt at have en købmand i nærmiljøet som vi kan have et så godt samarbejde med.
Tænk om nu jeg skulle have været til Fuglebjerg først for at hente varerne, og sidenhen for at leverer tilbage. Alt det diesel/benzin jeg skulle bruge på det. For slet ikke at tale om den forurening det ville give.
Hvor er det bare skønt at have en god købmand i vores landsby, og så en købmand med det store udvalg af varer som hun har. Vi er meget priviligeret.
Så brug vores lokale handlende, så vil vores landsby ikke blive en soveby, som for eksempel Hyllinge er blevet.

fantastiske gode vine som passede udemærket til vores menu
Inden vi skulle beslutte hvilke vine vi skulle have til festen var Marie Louise med på råd. Hun er yderst professionel, og er fantastisk til at råde og vejlede. Så vær ikke bleg for at spørge hende når du er i tvivl om hvilke vin du skal vælge til din fest.
Den service og behandling fås ikke i føtex, Bilka eller Brugsen. Det kan ikke lade sig gøre fordi de ikke kender alle deres kunder personligt. Det gør vores købmand, og derfor har jeg den største respekt og tillid til hende og hendes personale.

Så af hjertet tak til alle jer hos vores købmand

Ingen kommentarer:

Send en kommentar