mandag den 8. august 2016

Store brød i Sandved

Føst en undskyldning for at jeg ikke har lagt noget på bloggen i går. Men sagen er den atmin pc´er var gået helt ned og måtte til doktoren.

Nu til det hele handler om:
Store brød i Sandved, jo jo det haves da, ihvertilfald på Nyvej.
Se nu bare.


Brødene er bagt med sigtet ølandshvede, kærnemælk, smør, gær og salt.
Alle ingredienserne kan købes hos købmanden, så der er ingen undskyldning for ikke at komme igang. Det skulle da lige være for at du ikke havde nogen opskrift. Du kan bruge en hvilken somhelst gær- dejs-opskrift, men husk blot at langtidshævning er det bedste.
Jeg ligger opskriften i butikken i løbet af næste uge. Du kan også vente til alle Egegårdens opskrifter kommer ud i bogform, hvornår vides ikke med sikkerhed.
Brødene har en sprød skorpe og er dejlig "svmapet" inde i.
Smagen er nøddeagtig, og let.
Jegsidder nu aog tænker hvorlænge der går inden jeg må bage igen, for det har det med at forsvinde hurtigt her på gården.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar